Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Друми
|
Написане: 03 червня 2025 11:03 Початкове запитання | |
|
Мене цікавить, які на PS5 є ігри для двох гравців, особливо такі, що дають змогу грати разом на одній консолі? Хочеться саме командної гри або хоча б цікавої взаємодії, щоб час пройшов непомітно і весело. Ви б що порадили? |
|
Догори |
|
 |
Джеки
|
Написане: 03 червня 2025 11:18 | |
|
Я просто в захваті від того, як класно написана стаття топ ігор на PS5 https://gameverse.com.ua/article/top-games-on-ps5-the-best-playstation-5-exclusives/ на сайті Gameverse! Неодноразово сидів вечорами з консоллю в руках і думав, у яку гру зануритися далі. Цей огляд дав мені чудову підказку — я відкрив для себе неймовірні проекти, які раніше навіть не помічав. Кожен опис настільки живий і натхненний, що хочеться одразу запускати гру. Це справжня знахідка для тих, хто цінує якість і хоче отримувати справжнє задоволення від геймінгу. Рекомендую всім своїм друзям заходити туди і читати. Повірте, це допоможе вам знайти ті ігри, які принесуть море позитивних емоцій і незабутніх вражень. Не пошкодуєте! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 179/500 |
server load: 6% |
.info |
server time: 0.14s |
board activity: 12992 |
|