Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
liss
вік: 29  секс: 
|
Написане: 24 серпня 2024 10:57 Початкове запитання | |
|
Підкажіть де вигідніше за все купувати жіночий одяг? |
|
Догори |
|
 |
anasteisha
|
Написане: 26 серпня 2024 12:00 | |
|
У постачальника Ager продається різноманітний одяг жіночий Купувати речі тут можна оптом, вроздріб та через дропшиппінг. Ціни у магазині дуже вигідні і зараз є гарні знижки. Всі речі тут якісні та модні, в асортименті регулярно з'являються стильні сезонні новинки. Тут також на всі речі вказані заміри, що дозволяє легко підібрати одяг необхідного розміру. |
|
Догори |
|
 |
Talalala
секс: 
|
Написане: 12 травня 2025 14:20 | |
|
Привіт! Дуже потрібен хороший спортивний топ для тренувань — щоб добре підтримував, не тиснув і не парив. Бажано з якісної тканини, бо вже кілька разів купувала "на око", а потім шкодувала. Якщо маєте улюблені магазини чи бренди — поділіться, буду дуже вдячна! |
|
Догори |
|
 |
Barkan

секс: 
|
Написане: 12 травня 2025 15:13 | |
|
Talalala написав: |
Привіт! Дуже потрібен хороший спортивний топ для тренувань — щоб добре підтримував, не тиснув і не парив. Бажано з якісної тканини, бо вже кілька разів купувала "на око", а потім шкодувала. Якщо маєте улюблені магазини чи бренди — поділіться, буду дуже вдячна! |
Моя дружина вже давно купує весь спортивний одяг в Adidas, і нещодавно вона також замовляла спортивний топ https://www.adidas.ua/zhinki/odyag/sportivni-bra Вона дуже задоволена — топ не тільки чудово підтримує, але й виготовлений з якісної тканини, яка не парить і дозволяє шкірі дихати навіть під час найскладніших тренувань. Ми завжди купуємо в їхньому офіційному інтернет-магазині, і жодного разу не пошкодували про покупку. Це справді надійний бренд, на який можна покластися! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 181/500 |
server load: 6% |
.info |
server time: 0.14s |
board activity: 12992 |
|